Eerste kennismaking

inhoud

Op de eerste afspraak wil ik graag een luisterend oor zijn. We brengen jouw wensen en noden in kaart en bouwen een vertrouwensband op om samen op weg te gaan. 

duur

50 minuten

tarief

40 euro, inclusief BTW

Op weg

inhoud

'Verander wat je kunt veranderen, aanvaard wat onveranderbaar is en leer bovenal het onderscheid tussen beide te maken' is het uitgangspunt.  Jouw waarden bewegwijzeren jouw levenspad. In gesprek gaan we samen op weg!

N.B. Mogelijkheid tot online begeleiding. 

duur

50 minuten

tarief

45 euro, inclusief BTW

Smaakmakers

inhoud

Heb je schrik om met anderen te tafelen? Wat zijn jouw exposures? Welke smaken wil jij graag terug ontdekken? Laten we het samen proberen. Ontbijt, lunch, tussendoortjes... met liefde gemaakt, dat smaakt! 

duur

50 minuten 

tarief

55 euro (inclusief BTW)

ALLE kosten zijn inbegrepen. 

Creativi-tijd

inhoud

Wil jij jouw dromen, wensen, obstakels, innerlijke criticus in woord en beeld brengen? Kun jij in creativiteit beter contact maken met jezelf? Dan is deze sessie iets voor jou! 

duur

50 minuten

tarief

55 euro, inclusief BTW

ALLE kosten zijn inbegrepen. 

Groepssessie

inhoud

Zijn er thema's waarover jij meer wilt weten? Heb je onzekerheden waar je zelf niet uit geraakt? Voel je je eenzaam in jouw herstelproces? 

Raadpleeg de agenda en schrijf je in voor één (of meerdere) van de groepssessies. In dit lotgenotenmoment zul je ervaren dat je niet alleen bent. #samensterk

duur

90 minuten

tarief

45 euro, inclusief BTW. 

Bijkomende kosten omwille van therapiemateriaal wordt vooraf vermeld. 

E - E - T

inhoud

Wil jij aan collega's,  vriendinnen, kennissen... vertellen hoe jij de eetstoornis ervaart, maar vind je de juiste woorden niet? Wil jij  via Ervaring, Educatie en Toewijding anderen informeren over de moeilijkheden, het proces van en de hulp bij eetstoornissen? Stuur me gauw een mailtje. Ik verzorg met plezier een vorming helemaal op jouw maat!.

duur

variabel, afhankelijk van wensen

tarief

50 euro per uur, inclusief BTW en vervoerskosten

Leef Lief @ weekend

inhoud

NIEUW! 

Ga op driedaagse in functie van jouw herstel en geniet van

- 14 uren individuele therapie

- Leef-Liefdevolle uitdagingen

- 24u/24 begeleiding en begrip

tarief

280 euro, inclusief BTW en therapiemateriaal voor het hele weekend

Hoe aanmelden?

Specifieer jouw beschikbaarheden en/of vragen door te mailen naar info@leeflief.be mits vermelding van jouw naam en GSM-nummer. Ik neem snel contact met je op!

Onderweg

inhoud

In de thuiscontext kunnen vastgeroeste patronen gedragsverandering bemoeilijken. Het geleerde in de therapie transfereren naar een omgeving waar een handeling al lange tijd een ongelukkige betekenis kreeg, is niet evident. 

De transfer van nieuwe leef-lief-devolle gewoontes wil ik graag vergemakkelijken. Samen creëren een thuis waar jij jouw hart kan volgen. Want dat klopt!

duur

90 minuten

tarief

60 euro, inclusief BTW en vervoerskosten